Založ si blog

Fanúšikovia darovali svojej dive nezvyčajný darček

Asi len máloktorá hviezda sa môže pochváliť takým fanklubom ako Celine Dionová ! Verný fanúšikovia pre ňu opäť pripravili prekvapenie ! A to nie hocijaké !

******************************************************************************************************************************

30. marec je určite  sviatkom pre všetkých fanúšikov Celine Dionovej . A obzvlášť pre skupinu nadšencov  hovoriacich si ,, The Red Heads ,, ! Ich diva totiž oslavuje narodeniny a tento rok jej opäť k tomuto  výročiu pripravili  prekvapenie ! Po úspešných misiách ,, 40 ?!  The Best  is Yet To Come ! ,, či ,, Film 6 x 7 ,, prišli opäť s niečím úplne novým !

www.lesredheads.com

Na deklaráciu svojej lásky i vášne prvý krát použili pre svoj projekt rovnaký vektor ako samotná speváčka – a to hudbu . Napísali , zložili i vyprodukovali pieseň , ktorá bude odpoveďou na speváčkinu pieseň adresovanému práve fanúšikom „Je ne vous oublie pas“,( Nezabudnem na teba ) .

A samozrejme ,, červené hlavy,, na svoju divu a obzvlášť v týchto ťažkých časoch ( Celine musela kvôli chorobe i strate hlasu odvolať všetky svoje koncerty až do júna ) Nezabúdajú !!! . Práve naopak ! Vo svojom narodeninovom dare ,, #Celine 44,, sa hovorí práve o láske a podpore k samotnej speváčke  , čo je v tomto období obzvlášť významné.

Pieseň tohto originálneho narodeninového blahoželania bola naspievaná víťazmi medzinárodnej talentovej súťaže ,, The Red Heads HAVE GOT TALENT ,, a taktiež obsahuje i unikátny videoklip , ktorý je výsledkom trojmesačnej práce asi 200 fanúšikov z 25 krajín sveta !

A práve teraz máte možnosť ako prvý na Slovensku vidieť výsledné dielo   # Celine44 ,, !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0l1SXoRk_Zw

 

Tak čo na to poviete ????

 

mia

 

Publikované s povolením The Red Heads !

 

♥ Celine Dionová oslavuje 20. výročie manželstva ♥

17.12.2014

Harmonické manželstvo je v dnešnom svete skôr rarita a v showbiznise to platí aspoň stonásobne ! Kanadská speváčka Celine Dionová a jej o dvadsatšesť rokov starší manžel René Angelil tvoria manželský pár už neuveriteľných 20 rokov !!!! Naoko podivný pár ! Objavil ju , keď bola ešte len malé dievčatko ! O jej talente bol presvedčený natoľko ,že [...]

Bryan Adams bol zo slovenského publika nadšený

29.07.2012

Tento kanadský umelec mal v Bratislave už odzačiatku vyhrané ! Publikum vrelo a zabávalo sa už od okamihu ako Bryan Adams vkročil na podium a odpálil svoju hitmi nabitú šou rockovou House Arrest . Slovenské publikum ho už dôverne pozná , kedže v našej krajine nekoncertoval poprvýkrát . A tak vo vzduchu visela iba otázka ,či svojim tretým koncertom prekoná [...]

Cover verzia Celine Dion , , Lepšia ako Adele ? „

12.06.2012

Celine Dion sa po trojmesačnej zdravotnej prestávke vrátila na javisko Collosea Las Vegaského Caesar Palace nielen v špičkovej forme , ale i s ,, malým ,, prekvapením pre fanúšikov. A áno je to avizovaná cover verzia upešného hitu ,, Rolling in the Deep,, ,britskej speváčky Adele, ktorým doslova zhypnotizovala svoje publikum. Myslím , že na jej [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 31034x
Priemerná čítanosť článkov: 3879x

Autor blogu