Založ si blog

Bryan Adams bol zo slovenského publika nadšený

Tento kanadský umelec mal v Bratislave už odzačiatku vyhrané ! Publikum vrelo a zabávalo sa už od okamihu ako Bryan Adams vkročil na podium a odpálil svoju hitmi nabitú šou rockovou House Arrest . Slovenské publikum ho už dôverne pozná , kedže v našej krajine nekoncertoval poprvýkrát .  A tak vo vzduchu visela iba otázka ,či svojim tretým koncertom prekoná predchádzajúce dva  ( 2003 a 2006 ) . A Adams nesklamal a túto latku posunul opäť o čosi vyššie !


Vo svojom 130 minútovom vystúpení odohral celú paletu svojich hitou . Od drsnejších rockoviek Hearts on Fire , Run to You, 18 til I Die , Summer of 69 ,Touch the Hand ….. cez hitovky Here i ´m , It’s Only Love  , …až po nežne romantické (Everything I Do) I Do It for You , Heaven či Please Forgive Me …..

Bryan Adams je multitalent .Okrem svojho správne chrapľavého ,nežne – rokerského ,hlasu predviedol hru na elektrickej  i akustickej gitare , ústnej harmonike a taktiež so svojským humorom zažiaril i v role skvelého zabávača . Okrem toho je tiež aj vyhľadávaním fotografom , skladateľom, textárom….

Nebýva zvykom , aby megahviezda jeho kalibru darovala toľko pozornosti svojmu gitaristovi … Keith Scott to spolu s Bryanom na podiu poriadne roztočil po hudobnej i divadelnej stránke. Patrilo mu nejedno solo , sem tam si i zaspieval …. a dovolim si tvrdiť ,že svojím výkonmi miestami  zatienil i samotnú hviezdu večera .

I ked tvár headlinera večera je už poznačená vekom , svojim vystupovaním jednoznačne potvrdil ,že vo svojich 52. rokoch je v skvelej forme.  Fyzickej i speváckej !

Publikum šalelo , vrieskalo , tlieskalo , skákalo , tancovalo a dokonca si s Braynom odspievalo nejednu pieseň. Z môjho pohľadu diváka bola šou dokonalá a i samotný Adams bol zo slovenského publika nadšený .

Milým a zároveň vtipným spestrením bolo dueto When You’re Gone , ktoré odspieval s dievčinou z publika .  Síce jej spev veľmi nešiel , no svojích päť minút slávy si dokonale užila !! Slovenky sú vraj najkrajšie a šarmu jednej slečny vo flitrovaných šatách zrejme neodolal ani on a odspieval jej jeden song …

K najromantickejším chvíľam jednoznačne patril vytlieskaný prídavok Straight from the Heart, ktorý umelec odohral sám na akustickej gitare i ústnej harmonike . Publikum s ním po celú pieseň spievalo a zároveň mávalo vysvietenými mobilmi. Inak ponurá sála sa v tom okamihu premenila na ligotavú nočnú oblohu. Nádherná scenéria i neopakovateľná atmosféra !

Rozlúčil sa druhým vytlieskaným songom – mušketierskou All for Love ..

 

Mia

 

♥ Celine Dionová oslavuje 20. výročie manželstva ♥

17.12.2014

Harmonické manželstvo je v dnešnom svete skôr rarita a v showbiznise to platí aspoň stonásobne ! Kanadská speváčka Celine Dionová a jej o dvadsatšesť rokov starší manžel René Angelil tvoria manželský pár už neuveriteľných 20 rokov !!!! Naoko podivný pár ! Objavil ju , keď bola ešte len malé dievčatko ! O jej talente bol presvedčený natoľko ,že [...]

Cover verzia Celine Dion , , Lepšia ako Adele ? „

12.06.2012

Celine Dion sa po trojmesačnej zdravotnej prestávke vrátila na javisko Collosea Las Vegaského Caesar Palace nielen v špičkovej forme , ale i s ,, malým ,, prekvapením pre fanúšikov. A áno je to avizovaná cover verzia upešného hitu ,, Rolling in the Deep,, ,britskej speváčky Adele, ktorým doslova zhypnotizovala svoje publikum. Myslím , že na jej [...]

Celine Dionová sa vracia !

24.05.2012

Už 9.júna sa táto kanadská speváčka opäť predstaví na doskách Las Vegaského Collosea so svojou bravúrnou a kritikmi ospevovanou šou ,, Celine ,, .. Stane sa tak po niekoľkomesačnej zdravotnej prestávke , ktorú jej naordinovali lekári v dôsledku ochorenia hlasiviek. Speváčka je už momentálne mimo ohrozenia a pre svojich fanúšikov pripravuje hneď niekoľko prekvapení [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 30945x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu