Založ si blog

♥ Celine Dionová oslavuje 20. výročie manželstva ♥

Harmonické manželstvo je v dnešnom svete skôr rarita a v  showbiznise to platí aspoň stonásobne ! Kanadská speváčka Celine Dionová a jej o dvadsatšesť rokov starší manžel René Angelil tvoria manželský pár už neuveriteľných 20 rokov !!!! 

Celine and rene 20 výročie

 Naoko podivný pár ! 

 

Objavil ju , keď bola ešte len malé dievčatko ! O jej talente bol presvedčený natoľko ,že neváhal zastaviť vlastný dom ,aby získal financie na jej prvý album .  A jeho risk sa mu naozaj oplatil . Stvoril najpredávanejšiu speváčku a časom aj ich spolupráca prerástla do lásky . Zakázanej a ukrývanej !! Bál sa , aby neohrozil jej sľubne sa rozvíjajúcu kariéru a preto o svojich citoch pred svetom i rodinou dlho mlčali ….

 

V ceste im stála aj Celinina matka Therese..  Pochopiteľne ! Však pre svoju dcéru chcela muža na bielom koni a nie ,, deduška ,, , ktorý mal už dve manželstva za sebou …  Ale Celine bola neoblomná a Reného Angelila si napriek všetkému vybrala za muža svojho života !

 

Po  dlhých rokoch ukrývania a zapierania  vyšli s pravdou na svetlo sveta , čo vyvolalo veľkú kritiku , nevôľu a posmešky …. Svoju lásku korunovali 17 decembra 1994 v Montrealskej basilike Notre Dame rozprávkovou svadbou ! Dnes sú rodičmi 13 ročného Reného Charlesa a štvorročných dvojičiek Eddyho a Nelsona .

 

Spolu v dobrom i v zlom !

O hĺbke tohto výroku sa presvedčili na vlastnej koži , keď v roku 1999 diagnostikovali Renému  rakovinu kože . Celine bola v tom čase na vrchole kariéry . Napriek tomu sa stiahla do ústrania , aby sa mohla naplno venovať svojmu manželovi . A spolu ju aj porazili . No na sklonku roka  2013 sa zákerná rakovina vrátila a René musel opäť pod nôž . Tentoraz mu dokonca odobrali časť jazyka a nahradili ho implantátom . Manžel kanadskej divy sa musel odznovu učiť rozprávať.  Začiatkom augusta 2014 Celine šokuje svet vyhlásením, že ruší všetky svoje pracovné záväzky.

Chcem venovať každý gram svojej sily a energie liečbe môjho manžela, a to môžem urobiť len tak, že budem venovať všetok čas jemu a deťom,“ uviedla Dionová vo vyhlásení na svojej webovej stránke.

Zároveň sa chcem ospravedlniť všetkým svojim fanúšikom všade na svete, že som im spôsobila nepríjemnosti, a veľmi im ďakujem za ich lásku a podporu,“ uvádza sa ďalej v speváčkinom vyhlásení. Krásne gesto .

Celine dokázala ,že nemá len výnimočný talent , ale i veľké srdce. Držíme im palce.

 

(Mia)

 

Bryan Adams bol zo slovenského publika nadšený

29.07.2012

Tento kanadský umelec mal v Bratislave už odzačiatku vyhrané ! Publikum vrelo a zabávalo sa už od okamihu ako Bryan Adams vkročil na podium a odpálil svoju hitmi nabitú šou rockovou House Arrest . Slovenské publikum ho už dôverne pozná , kedže v našej krajine nekoncertoval poprvýkrát . A tak vo vzduchu visela iba otázka ,či svojim tretým koncertom prekoná [...]

Cover verzia Celine Dion , , Lepšia ako Adele ? „

12.06.2012

Celine Dion sa po trojmesačnej zdravotnej prestávke vrátila na javisko Collosea Las Vegaského Caesar Palace nielen v špičkovej forme , ale i s ,, malým ,, prekvapením pre fanúšikov. A áno je to avizovaná cover verzia upešného hitu ,, Rolling in the Deep,, ,britskej speváčky Adele, ktorým doslova zhypnotizovala svoje publikum. Myslím , že na jej [...]

Celine Dionová sa vracia !

24.05.2012

Už 9.júna sa táto kanadská speváčka opäť predstaví na doskách Las Vegaského Collosea so svojou bravúrnou a kritikmi ospevovanou šou ,, Celine ,, .. Stane sa tak po niekoľkomesačnej zdravotnej prestávke , ktorú jej naordinovali lekári v dôsledku ochorenia hlasiviek. Speváčka je už momentálne mimo ohrozenia a pre svojich fanúšikov pripravuje hneď niekoľko prekvapení [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 30942x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu