Založ si blog

Fanúšikovia darovali svojej dive nezvyčajný darček

Asi len máloktorá hviezda sa môže pochváliť takým fanklubom ako Celine Dionová ! Verný fanúšikovia pre ňu opäť pripravili prekvapenie ! A to nie hocijaké !

******************************************************************************************************************************

30. marec je určite  sviatkom pre všetkých fanúšikov Celine Dionovej . A obzvlášť pre skupinu nadšencov  hovoriacich si ,, The Red Heads ,, ! Ich diva totiž oslavuje narodeniny a tento rok jej opäť k tomuto  výročiu pripravili  prekvapenie ! Po úspešných misiách ,, 40 ?!  The Best  is Yet To Come ! ,, či ,, Film 6 x 7 ,, prišli opäť s niečím úplne novým !

www.lesredheads.com

Na deklaráciu svojej lásky i vášne prvý krát použili pre svoj projekt rovnaký vektor ako samotná speváčka – a to hudbu . Napísali , zložili i vyprodukovali pieseň , ktorá bude odpoveďou na speváčkinu pieseň adresovanému práve fanúšikom „Je ne vous oublie pas“,( Nezabudnem na teba ) .

A samozrejme ,, červené hlavy,, na svoju divu a obzvlášť v týchto ťažkých časoch ( Celine musela kvôli chorobe i strate hlasu odvolať všetky svoje koncerty až do júna ) Nezabúdajú !!! . Práve naopak ! Vo svojom narodeninovom dare ,, #Celine 44,, sa hovorí práve o láske a podpore k samotnej speváčke  , čo je v tomto období obzvlášť významné.

Pieseň tohto originálneho narodeninového blahoželania bola naspievaná víťazmi medzinárodnej talentovej súťaže ,, The Red Heads HAVE GOT TALENT ,, a taktiež obsahuje i unikátny videoklip , ktorý je výsledkom trojmesačnej práce asi 200 fanúšikov z 25 krajín sveta !

A práve teraz máte možnosť ako prvý na Slovensku vidieť výsledné dielo   # Celine44 ,, !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0l1SXoRk_Zw

 

Tak čo na to poviete ????

 

mia

 

Publikované s povolením The Red Heads !

 

♥ Celine Dionová oslavuje 20. výročie manželstva ♥

17.12.2014

Harmonické manželstvo je v dnešnom svete skôr rarita a v showbiznise to platí aspoň stonásobne ! Kanadská speváčka Celine Dionová a jej o dvadsatšesť rokov starší manžel René Angelil tvoria manželský pár už neuveriteľných 20 rokov !!!! Naoko podivný pár ! Objavil ju , keď bola ešte len malé dievčatko ! O jej talente bol presvedčený natoľko ,že [...]

Bryan Adams bol zo slovenského publika nadšený

29.07.2012

Tento kanadský umelec mal v Bratislave už odzačiatku vyhrané ! Publikum vrelo a zabávalo sa už od okamihu ako Bryan Adams vkročil na podium a odpálil svoju hitmi nabitú šou rockovou House Arrest . Slovenské publikum ho už dôverne pozná , kedže v našej krajine nekoncertoval poprvýkrát . A tak vo vzduchu visela iba otázka ,či svojim tretým koncertom prekoná [...]

Cover verzia Celine Dion , , Lepšia ako Adele ? „

12.06.2012

Celine Dion sa po trojmesačnej zdravotnej prestávke vrátila na javisko Collosea Las Vegaského Caesar Palace nielen v špičkovej forme , ale i s ,, malým ,, prekvapením pre fanúšikov. A áno je to avizovaná cover verzia upešného hitu ,, Rolling in the Deep,, ,britskej speváčky Adele, ktorým doslova zhypnotizovala svoje publikum. Myslím , že na jej [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 31060x
Priemerná čítanosť článkov: 3883x

Autor blogu